Nyhetsarkiv

  • Öppet hus på Degerforsgymnasiet 16 april

    Ska du plugga på gymnasiet nästa år? Då är du varmt välkommen på öppet hus på Degerforsgymnasiet 16 april 18:00-20:00. Här kan du träffa elever och lärare i de olika programmen och känna in gymnasiets lokaler.
  • Seminarier "Hälsa för alla" 24 april

    Välkommen på två seminarier med temat "Hälsa för alla" den 24 april. Det kommer bli en givande eftermiddag och kväll gällande psykisk hälsa med intressanta föreläsare. Vi kommer att få höra hur arbetet med att främja psykisk hälsa pågår och kan utvecklas i hela samhället
  • Dansföreställning "Höra till" 17 april på folkets hus

    Välkommen till teatersalongen på Folkets hus 17 april 18:00 för att se Jo Dance Company framställa dansföreställningen "Höra till". Du bokar eller hämtar gratisbiljetter på Degerfors bibliotek och vid mån av plats kan du även få en biljett vid insläpp.
  • Kommunen uppmärksammar SM-medaljörer 2 maj

    Har du tagit en SM-medalj under 2023? Grattis, det vill vi fira! Anmäl dig senast 29 april så är du välkommen till Folkets hus 2 maj 18:00-19:30. Inbjudan riktar sig till medaljörer, press och kommunalråd.
  • Degerfors kommun presenterade sitt arbete med Backa barnet för Moderat gruppledare

    Johan Hultberg (M) från socialutskottet i Riksdagen besökte Degerfors för att prata med ledningsgruppen för Backa barnet. Representanter från polisen, regionen och kommunen presenterade deras arbete med att införa den nya arbetsmodellen och om Degerfors förutsättningar för att lyckas.
  • Sponsra ett trappsteg i hälsotrappan

    Nu kan du sponsra ett trappsteg i hälsotrappan och få ditt namn trappsteget. Hälsotrappan på Ramshöjdens norra sida kommer bli 300 steg lång när den är färdig. Längs med trappan kommer flera avsatser och bänkar att finnas där du kan pusta ut eller fika medan du njuter av den vackra utsikten över Möckeln.
  • Föreläsning om bedrägerier 9 april

    Bedrägeriförsöken ökar och bedragarnas metoder ändras hela tiden. Ju mer du känner till om hur det kan gå till desto lättare är det att undvika att bli lurad. Kom på en föreläsning på Tunet, Folkets hus 9 april klockan 18:00-20:00.
  • Moderata gruppledare i justitieutskottet och socialutskottet på studiebesök i Degerfors

    Tisdag 19 mars kommer Louise Meijer, gruppledare för Moderaterna i justitieutskottet i Riksdagen och Johan Hultberg, gruppledare för Moderaterna i socialutskottet till Degerfors för att prata med ledningsgruppen för Backa barnet om införandet av modellen.
  • Ansök om föreningsstöd fram till 15 april

    Föreningar är en viktig del i Degerfors kommun och i syfte att skapa ett rikt och mångskiftande föreningsliv kan din förening ansöka om olika former av stöd. Ansökan öppnar idag 15 mars och är öppen fram till 15 april.
  • Nu börjar gatusopningen!

    Det enda vårtecknet som verkligen betyder något är väl ändå gatusopningen? Kommunens serviveförvaltning är redan ute och grovsopar gång- och cykelvägar och passar på att ta skolgårdarna under påsklovet. Från och med vecka 14 kommer de beta av olika områden i kommunen ett efter ett om vädret tillåter.
Till toppen av sidan