Familjeguiden

Välkommen till Familjeguiden!
Här har vi samlat de verksamheter och resurser som arbetar för att stärka barn, unga och familjer i Degerfors kommun. Via Familjeguiden kan du som förälder eller anhörig till barn i åldern 0-20 år på ett enkelt sätt få hjälp att hitta just de verksamheter som du önskar få kontakt med och på så vis få svar på dina frågor och funderingar. Det kan gälla små och stora frågor och bekymmer som rör familjeliv, föräldraskap eller barn och ungas hälsa, utveckling och lärande - här finns kompetens inom flera olika områden! Under respektive verksamhet nedan hittar du mer information om de verksamheter och personer som finns och vad de kan vara behjälpliga med. Där hittar du också kontaktuppgifter till de olika verksamheterna.

Hur vet jag vem jag ska kontakta?

Är du osäker på vem eller vilken verksamhet din fråga gäller, eller önskar du kontakt med flera av oss? Då är du varmt välkommen att kontakta vår koordinator som hjälper dig att hitta rätt. Du hittar kontaktuppgifter till höger i kontaktrutan. Vi har självklart tystnadsplikt. Välkommen att höra av dig!

Ålder 0 - 20 år

Ålder 0 - 6 år

Ålder 6 - 16 år

Ålder 13 - 20 år

Familjeguidens koordinator

Ida Varg

Kontakta mig via
Tel: 0586-48255
epost: familjeguiden@degerfors.se
eller
webformulär

Frågor via mail och webformulär besvaras inom 48 timmar (vardagar).

Via telefon nås jag under kontorstid på helgfria vardagar. Är jag inte tillgänglig kan du lämna ett meddelande så ringer jag upp.


Senast uppdaterad 2017-10-10
Kontakt med sidansvarig:  Ingmar Ångman
Degerfors kommun 693 80 Degerfors Tel: 0586-481 00 Fax: 0586-483 86 E-post: kommun@degerfors.se Orgnr. 212000-1934