Mitä mieltä kerrostalossa asuvat ovat kunnan jätehuollosta?

Auta meitä kehittämään kunnan jätehuoltoa täyttämällä kysely!

Vi vill veta hur du som bor i lägenhet upplever avfallshanteringen idag. Vi skulle därför uppskatta om du ville delta i en kort undersökning som tar ungefär tre minuter och är helt anonym. Tack för din hjälp!

Enkäten är öppen fram till den 31 december 2022.

Yhdessä Karlskogan, Storforsin, Degerforsin, Filipstadin ja Kristinehamnin kuntien välisessä jäteyhteistyössä haluamme parantaa palvelua ja helpottaa jätteiden kierrätystä. Tehdäksemme sen, tarvitsemme apuasi.

Haluamme tietää, kuinka kerrostalossa asuvat kokevat nykyisen jätehuollon. Siksi olisimme kiitollisia, jos osallistuisit lyhyeen kyselyyn, joka kestää noin kolme minuuttia ja on täysin anonyymi. Kiitos avustasi!

Kysely on avoinna 31.12.2022 asti.

Linkki ruotsinkieliseen kyselyyn: Enkäten hittar du här Länk till annan webbplats.

Till toppen av sidan