Kickstart Digitalisering

Kickstart Digitalisering arrangeras på ett stort antal orter i landet och i höst har turen kommit till Karlskoga och Degerfors tack vare ett samarbete med Teknikföretagen.

Kickstart är ett digitaliseringsinitiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter digitaliseringen innebär. Små och medelstora företag som arbetar i eller nära industrin får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering – oavsett var på resan man befinner sig.

– Kickstart Digitalisering hjälper företag att tänka kreativt, tänka utanför boxen och våga ta steget. Att ta del av Kickstart är helt kostnadsfritt för företagen förutom den tiden de investerar i två heldagar uppdelat på tre tillfällen, säger Helena Roxtorp från Teknikföretagen som är programchef för Kickstart Digitalisering.

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i en heldag, och två halvdagar med workshops kring digitalisering. Vi bjuder på lunch och fika alla tre dagarna.

Läs mer om Kickstart i broschyrenPDF.
Ladda ner inbjudan härPDF.