Månadens företag juli

Juli månads företag är Pierre Barsoma som driver Klädbutiken Sam & Sara kläder för alla.

Sam & Sara kläder för alla finns på Medborgarg 14. Jag startade butiken här i centrum i december 2018 . Jag har under våren också startat upp en webbshop som heter www.samsara.today som jag hoppas ska kunna utvecklas. Jag har drivit företag sedan 2016 och har jobbat med försäljning av kläder på marknader runt om i mellansverige. Jobbat på Cheepy, varit butikschef på Dollarstore i Karlskoga och butikschef på Pekås i Hällefors.

Jag är driven, positiv och engagerad. Jag gillar att vara min egen för jag kan själv bestämma vad jag vill göra och känner mig fri i detta. Min inspiration tar jag från mina inköpsresor till Turkiet. Jag gillar mode och jag gillar att hjälpa och möta människor. På fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner och att promenera. Jag bor ensam i min Villa i Strömtorp.

Degerforsdagarna den 3-4 maj arrangerade jag tillsammans med DCU och kommunen. Jag tycker att det var riktigt roligt att få en marknad till centrum igen och jag har fått mycket positiv feedback efter det. Degerforsdagarna hoppas jag ska kunna växa och bli större för varje år. En av anledningarna till att jag gjorde den här marknaden är att jag jobbat på marknader och har mycket kontakter bland knallar mfl.

Nu i augusti har jag ansökt om att få göra en höstmarknad i centrum min förhoppning är att vi kan slå ihop Vulkanmarken och höstmarknaden i centrum till en stor marknad som kan dra mycket folk till Degerfors.

Nu har ju reglerna ändrats och vi har fått möjlighet att stänga av gatan igen då känner jag att jag gärna vill ha mer aktiviteter till centrum igen. Jag hoppas att butikerna ska dra nytta av de här dagarna och att detta ska gynna alla handlare i Degerfors.

Har du en ide som du tror på satsa på den, hitta någon som du kan bolla idéer med och gör.