Uppstartsdag för lärarna i Degerfors kommun

Under måndagsmorgonen samlades alla Degerfors kommuns lärare i Folkets hus teatersalong för uppstartsdag.

Uppstartsdagen inleddes med musiknummer av Kulturskolan innan det var dags för kultur- och utbildningsnämndens ordförande Anna Nordqvist att hälsa lärarna välkomna med ett tal.

I våra skolor formas och utbildas framtidens världsmedborgare. Ert arbete är så viktigt - NI är viktiga! Jag har höga förväntningar och jag tror vi måste våga ha höga förväntningar. Jag tror att alla barn kan lyckas oavsett förutsättningar och jag tror på en skola där alla elever ges samma möjligheter för att lyckas, sa Anna Nordqvist.

Utvecklingsledare Anna-Lena Jacobsson rullade efter talet ner vita duken och visade filmen "1000-kronorsloppet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster." (länk till youtube) innan det var dags för förvaltningschef Anna-Lena Sandell att tala.

Välkomna alla som är här för första gången! Jag hoppas att ni ska komma att trivas och känna att ni gör ett värdefullt jobb – för det kommer ni att göra. Jag är övertygad om att ni kommer bli väl emottagna av kollegor och av hela förvaltningen – ja hela kommunen. Vi här inne har ett spännande år framför oss, sa Anna-Lena Sandell.

Innan uppstartsdagen avrundades lyssnade lärarna bland annat på Degerfors kommuns dataskyddsombud Erica Skyllkvist som berättade om GDPR och hur personuppgifter ska hanteras.

Till toppen av sidan