Drar på turné för att träffa företag och föreningar

Ledningen för Degerfors kommun kommer under hösten att besöka företag och föreningar runtom i kommunen. Syftet är att öka kunskapen och förståelsen för deras villkor och förutsättningar.

Genom att besöka företag och föreningar får ledningen för Degerfors kommun möjlighet att lyssna in synpunkter, idéer och framtidsplaner. Dessutom får ledningen veta vilka förväntningar som finns på Degerfors kommun.

Det är viktigt att få komma ut till de olika företagen och föreningarna för att bygga relationer. Vi vill också titta närmare på hur vi tillsammans kan verka för utveckling och tillväxt, säger Teresa Zetterblad, kommundirektör.

Anna Nordqvist (M) och Teresa Zetterblad tillsammans med delar av styrelsen i Åtorps IF.

Hittills har Åtorps IF och Degerfors Golf tillsammans med Degernäs camping besökts. På dagordningarna finns såväl övergripande som detaljerade frågor.

Det finns ett sådant fantastiskt engagemang bland våra företag och föreningar. Att få ta del av deras resa, vision och utmaningar inspirerar oss att arbeta för Degerfors kommuns bästa, säger Anna Nordqvist (M), kommunalråd.

Företags- och föreningsbesök är en viktig del för Degerfors kommuns framtida utveckling och ett sätt att öka kunskapen samt skapa de bästa möjliga förutsättningarna för företagande och föreningsliv. Alla som driver ett företag eller verkar i en förening i Degerfors kommun ska känna sig lika viktiga, oavsett om de är stora eller små.


Vill ditt företag eller förening ha besök? Fyll i formuläret nedan.


Kontaktuppgifter: * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter:








Behandling av personuppgifter * (obligatorisk)
Behandling av personuppgifter

Till toppen av sidan