Gymnasieelever kan hämta ut skollunch

Från och med vecka 18 kan alla gymnasielever vid Möckelngymnasiet i Degerfors och Karlskoga hämta sin skollunch i form av en matlåda.

Eleverna fyller via nätet i ett formulär där de väljer vilka dagar de vill ha mat under nästkommande vecka. Sedan får de själva hämta maten vid angiven skola. I dagsläget finns det två skolor som eleverna kan välja mellan.

Mikael Blom som är verksamhetschef för gymnasieskolan är glad över att kommunerna kan erbjuda skollunch till eleverna.

Även nu när eleverna studerar på distans, ska alla ha bra förutsättningar för att klara sina studier. Därför har gymnasieskolan tillsammans med kostverksamheten, gjort det möjligt för Möckelngymnasiets elever att beställa skollunch som matlåda. Matlådan kan de sedan hämta vid Möckelngymnasiet i Karlskoga och Parkskolan i Degerfors, säger Mikael Blom.

Till toppen av sidan