Information till vårdnadshavare: Skolavslutning på Stora Vallaskolan

Under avslutningsveckan, vecka 23, kan det förekomma olika inslag som bryter schemat. I de fall det blir aktuellt för er del meddelas ni av mentor.

Vi kommer fortsätta att glesa ut antalet elever på skolan genom att ha en årskurs hemma på fjärrundervisning per dag eller genom att genomföra aktiviteter på annan plats.

Under vecka 23 har vi ingen stödundervisning i sal 60 utan vi uppmanar alla att delta via fjärr.

I de fall man har fått hem ett brev om erbjudande om sommarskola vill vi att ni lämnar svar senast 4 juni. Lämna in svar även om man tackar nej till erbjudandet.

Skolavslutningen kommer ske separat och på olika tider. Vi uppmanar er vårdnadshavare att fira skolavslutningen med era ungdomar hemma för att minimera antalet människor på plats på skolan. Skolskjutsar går hem 10.15 på skolavslutningsdagen.

Schema vecka 23

Måndag 7/6 Åk 7 och 9 går enligt schema på Stora Vallaskolan

Åk 8 fjärrundervisning

Tisdag 8/6 Åk 8 och 9 går enligt schema på Stora Vallaskolan

Åk 7 fjärrundervisning

Onsdag 9/6 Mentorsdag. Alla årskurser kommer till skolan men kommer genomföra aktiviteter på annan plats under del av dagen.

Torsdag 10/6 Skolavslutning

8.00-9.00 avslutning klassvis med sina mentorer årskurs 7 och 8.

9.00-10.00 avslutning klassvis med sina mentorer årskurs 9.

Skolskjutsar går hem kl. 10:15.

Vi tackar för ett gott samarbete under detta läsår som varit minst sagt annorlunda. För skolans del har det varit både utmanande och utvecklande då flera planerade aktiviteter fått sättas på paus på grund av restriktioner men även tvingat oss att hitta nya vägar och alternativ.

Till toppen av sidan