Bilder sökes till 2022 års almanacka

Gillar du att ta bilder med mobilen när du promenerar? Tar du med dig kamera och objektiv ut i skogen en tidig morgon för att fota soluppgången? Oavsett hur duktig du är på att fotografera, så har du säkert tagit någon riktigt bra bild någon gång. Nu efterlyser vi dina bilder till 2022 års almanacka.

Vi efterlyser främst bilder från omgivningarna i Degerfors kommun. Det kan vara bilder från skogen, på något objekt i Degerfors kommun eller en fin soluppgång. Årstid spelar ingen roll. Bilderna måste vara tagna någonstans i Degerfors kommun. Bilden får vara max 10 MB stor.

För att vi ska kunna använda din bild behöver du fylla i formuläret nedan. I fälten Förnamn och Efternamn anger du den person som ska krediteras för fotot. Namnet skrivs enligt följande med liten text under respektive bild: "Fotograf: Namn Namnsson".

Vi behöver ha din bild senast den 6 december.

Dina uppgifter
Dina uppgifter

Degerfors kommun kommer endast att använda dina personuppgifter för att ange fotograf i anknytning till bilden och för att kunna ta kontakt med dig rörande den eller de bilderna som du önskar ha med i 2022 års upplaga av almanackan. Bilden eller bilderna kommer aldrig att användas till någonting annat än almanackan. När den slutliga versionen av almanackan 2022 är färdigställd och har beställts hos tryckeri raderas bilderna.
Godkännande för användning * (obligatorisk)
Jag godkänner härmed att Degerfors kommun använder min bild till 2022 års almanacka och hanterar mina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Jag vet att jag kan läsa mer om hur Degerfors kommun använder personuppgifter på degerfors.se/GDPR.
Godkännande för användning

Till toppen av sidan