Vill din förening delta i årets Barnkalas?

Lördagen den 2 september klockan 11:00-14:00 är det dags för det årliga och omåttligt populära Barnkalaset som är ett samarbete mellan Degerfors kommun, föreningar, studieförbund, civilsamhällesorganisationer, scouter, företag, räddningstjänst med flera. Vill din förening delta?

Förra året hölls Barnkalaset på Degerfors Folkets hus och det blev besöksrekord med över 1000 besökare. I år har vi flyttat till större lokaler och har bokat Stora Halla, Vallahallen och övriga lokaler i samma hus för att få plats med alla besökande barn och deras anhöriga.

Barnkalaset är ett lysande tillfälle för en förening att visa upp sig och göra reklam för sin verksamhet. Kanske vill ni erbjuda en aktivitet under själva dagen? Eller vara med och bidra ekonomiskt?

Kom gärna på vårt nästa planeringsmöte så kan du ställa frågor och få reda på mer. Det går också bra att kontakta Britt-Marie Room-Östberg på britt-marie.room-ostberg@degerfors.se eller 0585-484 88.

Nästa planeringsmöte är i matsalen på Stora Vallaskolan den 18 april 17:00. Anmälan senast den 17 april till Britt-Marie Room-Östberg.

Välkommen önskar alla i styrgruppen!

Till toppen av sidan