Synpunkter, klagomål och beröm

Vi på kommunen ser det som en självklarhet att lyssna på våra medborgare, vi är därför intresserade av dina synpunkter/frågor, positiva såväl som negativa. Har du förslag på förändringar och förbättringar är du välkommen att lämna dem till kommunen. Är det något som inte är bra i den service du får, vill vi gärna veta det för att kunna förbättras.

Synpunkter kan även vara klagomål och beröm och gälla allt som handlar om kommunens verksamhet eller det som kommunen har ansvar för. Du kan lämna din synpunkt eller fråga direkt till någon anställd i kommunen, muntligt eller skriftligt i brev, via e-post eller i en blankett. Det går också bra att ringa eller besöka oss på Degerfors kommunkontor eller via formuläret nedan.

En synpunkt som lämnas in till kommunen blir som regel en offentlig handling, som alla kan ta del av. Handlingar publiceras i webbdiariet, samt i kallelser och protokoll på Degerfors kommuns webbplats. Om det finns speciella skäl kan uppgifter i en handling skyddas av sekretess.


Skriv din synpunkt, ditt klagomål eller ge beröm i fältet nedan


Skriv ditt förbättringsförslag i fältet nedan
Dina kontaktuppgifter (frivilligt, det går bra att vara anonym)
Dina kontaktuppgifter (frivilligt, det går bra att vara anonym)
Vill du bli kontaktad med svar på din synpunkt/klagomål eller beröm? (Du måste då ha lämnat en mejladress som vi kan svara på) * (obligatorisk)
Vill du bli kontaktad med svar på din synpunkt/klagomål eller beröm? (Du måste då ha lämnat en mejladress som vi kan svara på)


Till toppen av sidan