Degerfors kommun deltar i Earth Hour 2022

Degerfors kommun är med och skapar världens största klimatmanifestation lördagen den 26 mars 2022 mellan 20.30-21.30 då världen släcker för klimatet och den biologiska mångfalden.

Under Earth Hour uppmärksammar vi vår planets största utmaningar, klimatförändringarna och förlusten av biologisk mångfald. Vi visar hur klimatförändringarna påverkar vår natur och våra arter – och hur naturen kan lindra effekten av klimatförändringar. Vi visar hur maten och vår konsumtion påverkar planeten och den biologiska mångfalden och vad vi som individer, kommun, organisation, företag och beslutsfattare kan göra för att minska vårt ekologiska fotavtryck och vår negativa påverkan på djur och växter. Läs mer om Earth Hour på wwf.se/earthhour Länk till annan webbplats.

Till toppen av sidan