En flicka i blå jeansklänning ler stort på en ljus bakgrund med silhuetter av fotbollar, hästar, musiknoter och målarpenslar.

Barnkalaset 2 september

Välkommen till Barnkalaset i Degerfors! Den 2 september mellan 11:00-14:00 bjuder Degerfors kommun tillsammans med lokala kyrkor, föreningar och företag alla barn på en fantastisk dag full med lek, bus, pyssel och idrott. Aktiviteterna är på Stora Halla, Vallahallen och Stora Vallaskolans skolgård.

Parkering

Du kan parkera på Stora Vallas parkering. Vi rekommenderar att du kör in på Stora Vallavägen via Herrgårdsgatan eftersom vägen är avstängd utanför Stora Halla och Stora Vallaskolan på grund av Barnkalaset.

Avspärrad gata

Barnkalaset har aktiviteter på båda sidor om Stora Vallavägen, på Vallaskolans skolgård och inne på Stora Halla. Vi har därför stängt av en del av vägen utanför lokalerna för att alla säker kan ta sig mellan aktiviteterna.

Tillgänglighet

Det finns handikappsanpassade ingångar via hiss eller ramp till alla aktiviteter. Du kan ta dig både till markplan och nedre våningen via hissen i entrén. Det finns handikappsanpassade toaletter i entrén och Stora Halla.

Specialkost

Vi serverar gratis korv, kakor och dricka till alla barn som vill ha. Vi kan erbjuda glutenfritt fika till de som inte äter gluten. Vi kommer uppdatera webbsidan med information närmre eventet.

Till toppen av sidan