Ett barn tränar på att dribbla en boll genom en bana av koner.

Ansök om föreningsstöd fram till 15 april

Föreningar är en viktig del i Degerfors kommun och i syfte att skapa ett rikt och mångskiftande föreningsliv kan din förening ansöka om olika former av stöd. Ansökan öppnar idag 15 mars och är öppen fram till 15 april.

I Degerfors har vi cirka 150 föreningar registrerade och ungeför 40 av dem får bidrag från kommunen. Om du driver en idrottsförening, kulturförening, etnisk förening, social förening, studieförbund eller förening med aktiviteter för barn och unga är du välkommen att söka föreningsbidrag.

Ansök om föreningsstöd

Du gör ansökan digitalt i vår e-tjänst Ansökan om föreningsstöd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats. eller genom att skriva ut, fylla i och posta blanketten tillsammans med aktuella handlingar. Ansökningsblanketter finns även att hämta på biblioteket.

Ansökan med bilagor ska vara inne hos kommunen senast den 15 april för att vi ska kunna behandla den för aktuellt kalenderår.

Kommunfullmäktige har bestämt riktlinjer för vilka föreningar som kan få föreningsstöd. Du hittar riktlinjerna på sidan om föreningsstöd.

Ansök om särskilt bidrag eller förlusttäckningsgaranti

Du kan ansöka om särskilt bidrag och förlusttäckningsgaranti löpande under året via vårt fomulär.

Öppna ansökan för särskilt bidrag och förlusttäckningsgaranti Öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats..

Till toppen av sidan