Tre dansare håller om varandra i dansföreställningen Höra till av Jo Dance Company.

Foto: Jo Dance Company

Dansföreställning "Höra till" 17 april på folkets hus

Välkommen till teatersalongen på Folkets hus 17 april 18:00 för att se Jo Dance Company framställa dansföreställningen "Höra till". Du bokar eller hämtar gratisbiljetter på Degerfors bibliotek och vid mån av plats kan du även få en biljett vid insläpp.

"Höra till" är en dansföreställning som handlar om att ständigt behöva passa in och höra till. Vem eller vilka hör vi till. Och vilka vill vi höra till. Människans sätt att anpassa sig efter grupper, grupptryck och konstellationer. Vad påverkar oss?

Höra till är en stark, känslig och cool dansföreställning, som passar för 11 år och uppåt, ungdomar och vuxna. Höra till berör genom igenkänning och ger en upplevelse som stärker publiken.

Dansare: Johanna Primavera, Isac Hellman, Kajsa Nilsson

Scenografi Hilma Nordén MUSIK: Robin Andersson

Koreografi: Jo Ehnsiö

Danspunkt Örebro stärker dansen

Region Örebro län har med utgångspunkt i länets kulturplan ett uppdrag att stärka den professionella dansen. Satsningen Danspunkt Örebro Länk till annan webbplats. län som startade hösten 2023 ska ge länets invånare större möjligheter att uppleva dans och ge danskonstnärer fler arbetstillfällen. Danspunkt är ett samarbete mellan Region Örebro län och Askersund, Degerfors, Hällefors samt Örebro kommun.

Danspunkt innebär att dansföreställningar regelbundet kommer visas i Askersund, Degerfors, Hällefors och Örebro. Satsningen främjar också produktion av nya verk och ger stöd till turnéer med danskonstnärer som är aktiva i Örebro län.


Till toppen av sidan