Nyheter

 • Returpapper blir kommunalt ansvar 2022

  Vid årsskiftet 2022 upphör producentansvaret för returpapper och kommer istället ingå i det kommunala avfallet.
 • Bilder sökes till 2022 års almanacka

  Gillar du att ta bilder med mobilen när du promenerar? Tar du med dig kamera och objektiv ut i skogen en tidig morgon för att fota soluppgången? Oavsett hur duktig du är på att fotografera, så har du säkert tagit någon riktigt bra bild någon gång. Nu efterlyser vi dina bilder till 2022 års almanacka.
 • Podcast: Kommunfullmäktige 22 november

  I listan nedan kan du se vilken tid kommunfullmäktige behandlar respektive ärende.
 • Gymnasieeleverna renoverar populärt kulturarv i Degerfors

  Finska föreningens kulturbastu, vackert belägen intill Letälven, har under en tid varit i behov av en renovering. Nu har elever på Degerforsgymnasiets bygg- och anläggningsprogram tagit hand om projektet och renoverar för fullt.
 • 43:e plats för Degerfors kommun i Lärarförbundets ranking

  Degerfors kommun klättrar 48 placeringer i Lärarförbundets årliga ranking där man utser Sveriges bästa skolkommun. Det är framför allt hög lärartäthet och hög andel som fullföljer gymnasiet gör Degerfors till en högt rankad skolkommun.
 • Kungörelse kommunfullmäktige 22 november

  Kommunfullmäktige kallas härmed till sammanträde måndagen den 22 november 2021 kl. 18:30 i Tunet, Folkets hus. Sammanträdet inleds med allmänhetens frågestund.
 • Kommunstyrelsens ordförande har ordet

  De kommunala och den politiska världarna kan vara komplicerade och svåra att hänga med i. För att ge dig en bild av vad som är på gång i Degerfors kommun kommer kommunstyrelsens ordförande, Anneli Mylly, därför att berätta om kommunens arbete och lyfta några av de frågor som är aktuella just nu.
 • Invigning och öppet hus på Degerforsgymnasiet

  Den 9 november inviger vi Degerforsgymnasiet och arrangerar öppet hus! Passa på att komma hit, titta på skolan och träffa personalen!
 • Måltidens dag firades med äppelpaj och vaniljsås

  Höstkylan var påtaglig men det stoppade inte degerforsarna från att komma förbi och smaka på maten som serverades på Medborgarplatsen. Dagen till ära bjöd Letälvsgårdens kök på köttgryta med ris och äppelpaj med vaniljsås.
 • Degerfors kommun är positiva till vaccination av skolelever

  Just nu sprids uppgifter om att Degerfors kommuns politiker och tjänstepersoner sagt nej till vaccinering av 12-15-åringar. Det stämmer inte. Degerfors kommun har varit proaktiva under hela pandemin och välkomnar att eleverna vaccineras.
Till toppen av sidan