Nyheter

 • 2021-09-06

  De bjuder in till uppsökande hembesök

  För att främja förutsättningarna för goda levnadsförhållanden och för att prata om saker som påverkar äldre människors liv och vardag, bjuder Ewa Kindroth och Linda Svensson in seniorer som är 80 år och äldre till samtal.
 • 2021-08-31

  Dagrehab och Gästis ger guldkant till de äldre

  Degerfors kommuns dagverksamheter för äldre har haft en "kick off" för att markera återöppnandet av verksamheterna Gästis och Dagrehab. De är platser där äldre människor kan träffas, umgås och hitta på aktiviteter.
 • 2021-08-31

  Kräftfiske i Letälven den 3 september

  Fredag den 3 september bjuds Degerfors kommuns invånare in till kräftfiske i Letälven. Vattennivåerna har sjunkit till en tillfredsställande nivå och det går nu att genomföra kräftfisket.
 • 2021-08-23

  Kommunstyrelsens ordförande har ordet

  De kommunala och den politiska världarna kan vara komplicerade och svåra att hänga med i. För att ge dig en bild av vad som är på gång i Degerfors kommun kommer kommunstyrelsens ordförande, Anneli Mylly, därför att berätta om kommunens arbete och lyfta några av de frågor som är aktuella just nu.
 • 2021-08-19

  Höga vattennivåer skjuter upp kräftfisket

  Höga vattennivåer till följd av den senaste veckans kraftiga skyfall i framför allt Dalarna, gör att kräftfisket behöver skjutas upp till ett nytt datum. Vattnet som rinner genom Letälven kan med nuvarande flödesnivåer inte regleras. Det innebär en stor risk för översvämningar samt en ökad säkerhetsrisk.
 • 2021-08-11

  Degerfors kommun ska inrätta en visselblåsarfunktion

  För att förebygga och upptäcka korruption, oegentligheter och allvarliga missförhållanden ska Degerfors kommun inrätta en visselblåsarfunktion. Degerfors kommuns medarbetare ska på ett tryggt och enkelt sätt kunna anmäla oegentligheter på sin arbetsplats.
 • 2021-08-10

  Skolstart i Degerfors kommun

  Sommarlovet går mot sitt slut och nästa vecka startar undervisningen för grundskolornas och Degerforsgymnasiets elever.
 • 2021-08-05

  Kräftfiske i Letälven

  Den 20 augusti bjuds Degerfors kommuns invånare in till kräftfiske i Letälven.
 • 2021-07-15

  Minnesstund med anledning av flygplansolyckan vid Örebro flygplats

  Under torsdagens minnesstund deltar vi i Degerfors kommun genom att hissa flaggan på halv stång.
 • 2021-07-09

  Församlingshemmet öppet under fredagen

  Med anledning av den tragiska olyckan som ägde rum i Letälven under gårdagen, kommer kyrkans församlingshem även att vara öppet under fredagen för den som behöver stöd.
Till toppen av sidan