Nyhetsarkiv

 • 2019-09-17

  Håll Sverige Rent-dagen

  Lördagen den 21 september är det dags för Håll Sverige Rent-dagen. Den dagen uppmanar vi invånarna i Degerfors kommun att gå ut och plocka skräp för att bidra till ett renare och finare Sverige.
 • 2019-09-12

  Drar på turné för att träffa företag och föreningar

  Ledningen för Degerfors kommun kommer under hösten att besöka företag och föreningar runtom i kommunen. Syftet är att öka kunskapen och förståelsen för deras villkor och förutsättningar.
 • 2019-09-09

  Avslutning för projektet "Karlskoga Degerfors - en fiskedestination"

  Projektet "Karlskoga Degerfors - en fiskedestination" startade år 2016 för att främja fisketurism i de båda kommunerna. Förutom representanter från kommunerna har föreningar och företag funnits med i projektgruppen som träffats regelbundet.
 • 2019-09-06

  Nya öppettider på Bemanningsenheten

  Från och med måndag den 9 september kommer Bemanningsenheten, som hanterar vikarieanskaffning inom vård och omsorg, att ha nya öppettider.
 • 2019-08-29

  Degerfors och Karlskoga får pris för sitt långsiktiga trygghetsarbete

  I går kväll utsågs vinnaren av utmärkelsen Omfamningen till Årets Trygghetsskapare. Det blev Cecilia Ljung, folkhälsochef i Karlskoga och Degerfors kommuner och Kenneth Sundqvist, kommunpolis.
 • 2019-08-23

  Nominerade till Sveriges största trygghetsskapare

  Det pågår ständigt ett aktivt arbete inom Degerfors kommun med att skapa trygghet för alla våra medborgare. Ett arbete som har resulterats till en nominering som Sveriges största trygghetsskapare.
 • 2019-08-22

  Ny förvaltningschef på Serviceförvaltningen rekryterad

  Nu är det klart vem som blir ny förvaltningschef på Serviceförvaltningen. Tony Kölborg kommer att ta över stafettpinnen från Anders Luthman som går i pension i november.
 • 2019-08-20

  Ny grupp tar hand om vikarierna i Degerfors kommun

  Degerfors kommun förstärker med en ny bemanningsenhet som ska vara länken mellan socialförvaltningens verksamheter och vikarierna. Den ska vara en förvaltningsövergripande stödfunktion för rekrytering av vikarier, schemaläggning och uppföljning av vikarieverksamhet. Det innebär ett nytt, mer professionellt arbetssätt jämfört med hur Degerfors kommun har arbetat med vikarieanskaffning tidigare.
 • 2019-08-16

  Vaktmästartjänst inrättad på Kulturcentrum Berget

  Amanda Olofsson är Degerfors kommuns nya vaktmästare på Kulturcentrum Berget. Tjänsten är en långsiktig lösning som den styrande majoriteten tagit fram i samråd med Kulturcentrum Berget.
 • 2019-08-14

  Degerfors kommun går med i Business Region Örebro

  Kommunstyrelsens ordförande Muris Beslagic signerade under onsdagen den 14 augusti avtalet som gör Degerfors kommun till medlemmar i Business Region Örebro.