Rockgrupper

För dig som vill spela rock- och popmusik med trummor, elgitarr, elbas, keyboard och sång tillsammans med andra musikintresserade ungdomar har vi rockgrupper i två nivåer. I våra rockgrupper får man möjlighet att spela mycket och lära sig av och med varandra, man får även ta del av och lära sig om hur band- och artistverksamhet fungerar och utveckla sin samarbetsförmåga och självkänsla.

Rockgrupp 1 (åk 4-6)

Passar dig som går i årskurs 4-6 och som spelar ett instrument eller är intresserad av att spela ett instrument men ännu inte valt vad du vill börja med. I Rockgrupp 1 får du möjlighet att tillsammans med kompisar och andra elever på Kulturskolan prova att spela alla olika instrument i rockbandet och under kursens gång känna dig för efter vilket eller vilka instrument som passar dig bäst i ditt fortsatta musikliv.

Rockgrupp 2 (från åk 7 )

För dig som går på högstadiet och uppåt och som är igång och har spelat ett instrument ett tag eller dig som verkligen vill satsa på att lära dig något instrument i rockbandet. Här får du tillsammans med kompisar och andra elever på Kulturskolan möjlighet att utveckla ditt musicerande tillsammans med andra på vägen mot dina artist- och rockstjärnedrömmar.

För mer information

För mer information kontakta Mikael Forsberg,
E-post: mikael.forsberg@degerfors.se
Telefon: 073-934 04 26​

Till toppen av sidan