Sträng

Gitarr

Elgitarr

Gitarren är på sätt och vis det perfekta instrumentet. Det blir aldrig omodernt, du kan ta med dig den överallt, och du kan spela i princip vad som helst på det. Från vackra akustiska melodier till poplåtar och hårda rockriff, gitarren klarar allt. Gitarren är också väldigt flexibel då du kan spela ensam, för att t.ex. kompa dig själv, såväl som i ett band.

När man spelar gitarr hos oss utgår det väldigt mycket från eleven. Det ska kännas kul och meningsfullt att spela, och därför försöker vi matcha så att man får spela musik man själv tycker om.

Hos oss kan man spela både akustisk gitarr och elgitarr, men för nybörjare (som aldrig hållit i en gitarr) börjar vi alltid med akustisk. När man sedan tillgodogjort sig vissa grundläggande kunskaper får man välja ifall man vill fortsätta med akustisk, eller börja spela elgitarr.

Rekommenderad ålder att börja är åk 3 och äldre.

För mer information kontakta Mike Svensson,
E-post: mike.svensson@degerfors.se
Telefon: 072-7435669

Elbas

Elbas

Elbasen är ett gitarrliknande basinstrument som passar in i nästan all sorts musik. Tillsammans med trummorna utgör den grunden i rock- och popbandet där den kan stå för både rytm och melodi.

Rekommenderad ålder att börja är från årskurs 3 och äldre.

För mer information kontakta Mikael Forsberg,
E-post: mikael.forsberg@degerfors.se
Telefon: 073-9340426

Till toppen av sidan