Företagsstöd

Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Här nedan hittar du olika aktörer som kan ge dig företagsstöd och rådgivning.

Tillväxtenheten på Degerfors kommun

Degerfors kommuns tillväxtenhet erbjuder stöd och råd till dig som är företagare eller blivande företagare. Boka gärna ett möte med oss om du är intresserad av att starta ett företag eller vill få hjälp att etablera dig.

Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder starta eget-rådgivning.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan hjälpa dig med starta-eget-bidrag läs mer i länken.

Timbanken

Timbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. här kan du få fem timmars gratis rådgivning med olika experter.

Bidrag, företagsstöd och stiftelser

Region Örebro län

Företagsstöd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som du kan söka via Region Örebro län.

Tillväxtverket

Tillväxtverket Länk till annan webbplats. - Få stöd, hitta finansiering från hela EU till ditt företag.

Almi Mälardalen

Almi Mälardalen Länk till annan webbplats. - Rådgivning, lån och riskkapital.

Boforsstiftelsen

Boforsstiftelsen Länk till annan webbplats. investerar i aktier, konvertibler eller optioner inom alla branscher, företag som ser förändringar som möjligheter.

Coompanion

Coompanion Länk till annan webbplats. - Hitta andra företag i Mälardalen som du kan samarbeta med, få rådgivning och stöd.

Coachning, nätverkande och kurser

Inkubera Länk till annan webbplats. - affärscoaching, nätverk med mera.Verksamt.se Länk till annan webbplats. - kunskapsbank om företagande.Leader mellansjölandet Länk till annan webbplats. -två företag samverkar i projektet.Jordbruksverket- Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.tillfälliga stöd och utlysning.

Business Region Örebro

2019 gick Degerfors kommun med i Business region Örebro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som är ett nätverk för alla kommuner i Örebro län.

Till toppen av sidan