Ansök om kulturstipendium

Nu kan ideella föreningar och enskilda personer som varit eller fortfarande är verksamma i Degerfors musikskola ansöka om kulturstipendium. Bidrag kan sökas för aktiviteter, utbildning och projekt som främjar utbildning och utveckling av musik- och danslivet i Degerfors kommun.

När Degerfors musikskolas elev- och föräldraförening lades ner skänktes de pengar som fanns kvar till Degerfors kommun. Föreningens styrelse önskade att pengarna skulle delas ut som stipendier till ideella föreningar som vill bidra till ett aktivt musik- och dansliv i Degerfors kommun och för befintliga och före detta elever vid Degerfors musikskola.

Bidraget får inte användas till ordinarie verksamhet i Musikskolan och får heller inte användas till inköp av utrustning och liknande.

Man kan ansöka om stipendium en gång per år. Sista ansökningsdagen är 15 maj.

Till toppen av sidan