Webbtjänster för skolan

Mobilappen Edlevo

(Hette tidigare Tieto Edu. Samma app, nytt namn.)

Appen används framförallt när du ska frånvaroanmäla ditt barn samt när skolan vill skicka ut information till dig. Har du aviseringar påslagna i telefonen så får du ett "pling" när det finns något nytt att läsa.

Observera att elevernas omdömen endast går att läsa via edwise.degerfors.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Edlevo för Android Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Edlevo för iOS Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lärplattformen edwise

I Degerfors kommun använder vi den webbaserade lärplattformen edwise. Denna är till hjälp för att uppfylla vissa av de krav som ställs på skolan idag. En stor del av lärplattformen består av olika funktioner för att underlätta informationsutbytet med vårdnadshavare. I denna information ingår till exempel de omdömen som lärarna skriver om eleverna varje termin, och som gör att du som vårdnadshavare kan följa ditt barns utveckling i skolan.

Som vårdnadshavare loggar du in på:

För att säkerställa att inte obehöriga kommer åt information i edwise krävs det inloggning, antingen med mobilt bank-id, vanligt bank-id eller Telias e-legitimation.

Om du saknar ett konto kommer det att skapas första gången du loggar in via ovanstående adress. Samtliga dina barn blir då automatiskt anslutna till ditt konto.

För föräldrar som saknar bank-id går det att få samma information på annat sätt. Ta då kontakt med barnets mentor.

För ytterligare information kan du kontakta systemadministratören Carl Karlsson.

Till toppen av sidan